پیشنهاد تعدیل افزایش سرمایه شرکتهای بیمه به ۱۵۰ میلیارد تومان
آیین - تمهیداتی لازم است و این شرکتها باید اقداماتی را شروع کنند، خوشبختانه شرکتهایی که در حال حاضر رتبه مطلوب دارند زیاد شدهاند.
به گزارش سایت تحلیلی - خبری آیین به نقل صنعت بیمه به نقل از رئیس کل بیمه مرکزی با اعلام اینکه در حال حاضر 22 شرکت بیمهای دارای رتبه یک و 2 هستند، گفت: تعیین سرمایه 250 میلیارد تومانی برای شرکتها در مدت 4 سال سنگین بود، به همین دلیل تعدیل افزایش سرمایه شرکتهای بیمه را پیشنهاد دادهایم.
به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالناصر همتی در پاسخ به این پرسش خبرنگاران که به نظر میرسد آمار شرکتهای دارای رتبه 3 صنعت بیمه افزایش یافته است،گفت: بر اساس آمار سال 94، پانزده شرکت موفق به کسب رتبه یک و 7 شرکت رتبه 2 شدند و در واقع 22 شرکت مهم صنعت بیمه دارای رتبه یک و 2 هستند.
وی با بیان اینکه رتبه 2 و 3 داشتن به معنی مشکلدار بودن این شرکتها نیست، افزود: این مسأله به معنی ریسک بیشتر است و امیدواریم با تذکراتی که به آنها دادهایم و اقداماتی که برای افزایش سرمایه و کاهش برخی بیمهنامههایشان انجام میشود به وضعیت متعادل دست پیدا کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: تمهیداتی لازم است و این شرکتها باید اقداماتی را شروع کنند، خوشبختانه شرکتهایی که در حال حاضر رتبه مطلوب دارند زیاد شدهاند.
پیشنهاد تعدیل افزایش سرمایه شرکتهای بیمه
وی با اشاره به بررسی مجدد موضوع افزایش سرمایه شرکت های بیمه در دولت، گفت: تعیین سرمایه 250 میلیارد تومانی برای شرکتها در مدت 4 سال سنگین بود، به همین دلیل پیشنهاد کردیم که این رقم به 150 میلیارد تومان برای بیمههای مستقیم و 250 میلیارد تومان برای بیمه های اتکایی تا پایان سال 96 کاهش یابد که در صورت موافقت دولت، شرکتهایی که سرمایه لازم را نداشته باشند، ادغام خواهند شد.
وی ادامه داد: شرکت های بیمه طی 5 سال گذشته 3200 میلیارد تومان از محل بیمه شخص ثالث زیان دیدهاند که بخشی از آن به افزایش شدید ارزش ریالی دیه مربوط می شود.
همتی بر لزوم هماهنگی و همفکری قوای مجریه و قضاییه در موضوع تعیین نرخ دیه تأکید کرد.
وی درباره اثر تحریم های جدید کنگره آمریکا بر صنعت بیمه نیز اظهار داشت: در دوره تحریمها به دلیل پیش بینی های صورت گرفته مشکلی در پوشش بیمه نداشتیم، هرچند تمایل به افزایش ارتباطات بین المللی در این صنعت وجود دارد.
وی از پیگیری برنامههای توسعهای در جهت حساب ویژه اتکایی مشترک و همکاری با کشورهای در حال توسعه و همسایگان خبر داد و گفت: در رایزنی اخیر با شرکتهای اروپایی، این کشورها تمایل زیادی به ورود به بازار ایران داشتند که بر اساس قانون میتوانند تا 49 درصد در شرکت های بیمه کشور سهم داشته باشند.
نظرات