پیشبینی ۱۳۵۰ میلیارد تومان برای خسارت سرما به محصولات باغی و زراع
آیین - میزان بیمه در برخی از حوزهها به 50 درصد و در برخی از موارد همانند مجتمعهای مرغداری به صددرصد رسیده و امیدواریم که این امر در حوزه کشاورزی نیز تحقق یابد.رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: امسال برای خسارات وارده به محصولات باغی و زراعی مبلغی بالغ بر یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
بهگزارش سایت تحلیلی - خبری آیین به نقل از سایت تخصصی صنعت بیمه ، اسماعیل نجار ، در جلسه شورای مدیریت بحران استان مرکزی با اشاره به آنفلوانزای فوق حاد و سرمازدگی محصولات باغی و زراعی استان مرکزی و اقدامات انجام شده در راستای جبران خسارات و پیشگیری از شیوع بیماری اظهار داشت: صندوق توسعه بیمه کشاورزی با حمایت بانک کشاورزی به توسعه بیمه و جبران خسارات کشاورزی میپردازد.
وی افزود: سال گذشته مبلغی بالغ بر یک هزار میلیارد تومان توسط این صندوق برای خسارات برجا مانده از مخاطرات طبیعی پیشبینی شده بود که از این مبلغ بخشی محقق و بخشی را بانک کشاورزی محول شده و دولت مبلغی بالغ بر 900 میلیارد تومان به این بانک بدهکار است.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: امسال نیز برای خسارات وارده به محصولات باغی و زراعی مبلغی بالغ بر هزار و 350 میلیارد تومان پیشبینی شده است، همچنین بند (و) تبصره 13 قانون بر مبنای سازکار جبران این خسارات تنظیم شده است.
نجار ادامه داد: از بیمه کشاورزان درخواست داریم که به کشاورزان خسارت دیده عنایت بیشتری داشته باشند و با پرداخت بهموقع دید این قشر ا نسبت به بیمه تغییر دهند تا محصولات خود را بیمه کنند.
وی عنوان کرد: میزان بیمه در برخی از حوزهها به 50 درصد و در برخی از موارد همانند مجتمعهای مرغداری به صددرصد رسیده و امیدواریم که این امر در حوزه کشاورزی نیز تحقق یابد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات مالی دولت تحقق این حجم از خسارات ناشی از مخاطراتی مانند سیل، سرما و موارد دیگر دشوار است و به دلیل تعدد خسارات تاکنون پرداختی صورت نگرفته است.
نجار بیان کرد: پرداختهای بیمه در زمینه خسارات ناشی از آنفلوانزا مرتب است که امیدواریم این رویه در تمام بخشها ترویج یابد، همچنین معتقدیم که برای مقابله با هر معضلی اعتبار کافی باید در اختیار مقام ارشد استانی قرار گیرد.
وی افزود: تغییرات اقلیم واقعیتی اجتناب ناپذیر است و به این دلیل رویدادهایی مانند کاهش باران، تغییر زمان بارش، پراکنش بارشها، کمبود آب، افت سفرههای زیرزمینی، گسترش بیابان و ظهور پدیده گردوغبار ایجاد میشوند.
معاون وزیر کشور ادامه داد: مبلغ 10میلیارد تومان بهمنظور انجام اقدامات مقابلهای با آنفولانزا به استان مرکزی اختصاص داده شده است و در صورت نیاز پیگیریها در این زمینه تشدید مییابد.
نظرات