"ديابت" نفس بيمه گران خاورميانه را مي گيرد

09-04-2017 09:42:58
آیین- "دكتر ميتش پاتل" مدير كل مركز پزشكي "آنتا" در اين باره مي گويد كه در حقيقت اين به معناي افزايش حق بيمه درمان است؛‌ امري كه هيچ كس به دنبال آن نيست.

طبق آخرين گزارش هاي منتشر شده بيماري ديابت در سرتاسر خاورميانه رو به افزايش است و اين مسئله در درازمدت باعث كاهش سود شركت هاي بيمه در اين منطقه مي شود.

به‌گزارش سایت تحلیلی خبری آیین  به نقل از منا اینشورنس ريويو ؛ با تشديد شدن روند ابتلا به بيماري ديابت در خاورميانه و شمال آفريقا،‌ فشارها بر سيستم درماني كشورهاي منطقع افزايش مي يابد و در نتيجه شركت هاي كه در زمينه بيمه درمان فعاليت مي كنند،‌با چالش هاي بيشماري مواجه خواهند شد.

"دكتر ميتش پاتل" مدير كل مركز پزشكي "آنتا" در اين باره مي گويد كه در حقيقت اين به معناي افزايش حق بيمه درمان است؛‌ امري كه هيچ كس به دنبال آن نيست.

در گزارشي كه اخيرا با عنوان "ديابت: مهمترين مشكل جهان" منتشر شده، آمده است كه سازمان ها و نهادهاي پزشكي در سرتاسر جهان هشدار مي دهند كه افزايش رشد ديابت تهديد جدي براي سيستم درماني كشورها است و مي تواند شرايط را در كشورهاي با اقتصاد ضعيف، بسيار بغرنج كند.

بیماری دیابت یکی از همان نمونه‌هایی است که با شیوه زندگی مردم ارتباط مستقیم دارد و شیب افزایش آن در بسیاری از مناطق دنیا مانند خاورمیانه و آفریقای شمالی در سال‌های اخیر تند شده است.

تیجه تکان دهنده تحقیق مرکز بیماری های مزمن آمریکای شمالی نشان می دهد، 1 نفر از هر 3 نفری که بعد از سال 2000 به دنیا آمده اند، در طول زندگی شان به بیماری دیابت مبتلا خواهند شد. این آمار هنوز حرفی از دیابتی های پنهان – یعنی کسانی که به یبماری دیابت مبتلا هستند امنا خود از آن خبر ندارند – نمی زند. اضافه کردن این افراد به آمار می تواند دیابت را به شایع ترین بیماری جهان بعد از سرماخوردگی تبدیل کند.سالانه در ایالات متحده مبلغی نزدیک به بودجه یک سال یک کشور جهان سومی، برای بیماران دیابتی هزینه می شود.

بعد از تشخیص هم سیستم درمانی و بیمه ای این کشورها بیماران را رها نمی کنند. مثلا در کشور آلمان به بیماران دیابتی بعد از تشخیص بیماری شان دستگاه گلوکومترو دستگاه فشار خون رایگان داده می شود و بیمار موظف است هر روز در یک زمان معین قند و فشار خون خود را ثبت و در زمان های معین برای پیگیری به پزشک مراجعه کنند. در غیر این صورت قرارداد بیمه اش باطل خواهد شد. در کشور آمریکا هم تقریبا همین گونه است.

در اين تحقيق آمده است كه اطلاعات جمع آوري شده نشان مي دهد تعداد افراد ديابتي در سرتاسر اروپا، آسياي جنوب شرقي، آمريكا، خاورميانه و شمال آفريقا حدود 40 درصد رشد داشته است.

پاتل در اين باره مي گويد كه افزايش نگران كننده افراد مبتلا به ديابت در خاورميانه و شمال آفريقا نشان مي دهد كه شيوه زندگي غربي بايد به اين كشورها آموزش داده شود تا افراد بتوانند با رعايت رژيم غذايي مناسب به اين دست از بيماري ها مبتلا نشوند.

او ادامه مي دهد: با تشخيص زودهنگام و مديريت بيماري ها نه تنها مي توان هزينه هاي اقتصادي سنگين بر روي دوش دولت ها و شركت هاي بيمه را كاهش داد بلكه مي توان از شروع و تشديد بيماري جلوگيري كرد. هرچند اين فرآيند مستلزم سرمايه گذاري هاي هنگفت اوليه است اما در انتها مي تواند هزينه ها را به حداقل كاهش دهد.

نظرات

ارسال نظر

ایمیل شما در فیلد زیر نزد ما محفوظ خواهد ماند.